Matematik

Ligningsløsning med Log?

12. september 2011 af 09majo (Slettet) - Niveau: B-niveau

I en opgave er jeg blevet bedt om at løse denne ligning : log(4+x)+log(x-4)=log4

Jeg er blevet yderst forvirret af log.

 

Hvordan gør jeg lige?

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2011 af Duffy

Brug at log(ab) = loga + logb

 

x = 2·√5

 

http://da.wikipedia.org/wiki/Logaritme


Skriv et svar til: Ligningsløsning med Log?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.