Tysk

Substantiveret adjektiv

13. september 2011 af alje (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej! 
jeg vil hører om der er nogen der ved hvad et "Substantiveret adjektiv" og i hvilen sammenhæng man bruger det. Altså eks, med en sætning. Det er til tysk..


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2011 af Stygotius (Slettet)

Som navnet siger, er det da et adjektiv som bruges som en substantiv. Det bøjes som et adjektiv og skrives med stort begyndelsesbogstav..

Eks.

geliebt er et adjektiv = elsket

"MIn elskede" (om en kvinde) =  "Meine Geliebte" ---- "med min min elskede" = mit meiner Geliebten  ------"min elskedes mor"  =  "die Mutter meiner Geliebten"         osv. osv. osv.

"Mine elskede" (om en mand)  =  "mein Geliebter"   ------- "med min elskede"  =  "mit meinem Geliebten"  --------"min elskedes mor"  =  "die Mutter meines Geliebten".

,


Skriv et svar til: Substantiveret adjektiv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.