Engelsk

Er de korrekt oversat? :)

13. september 2011 af Hijsa - Niveau: B-niveau

Hej :)

Ville gerne høre om disse sætninger er korrekt oversat, da jeg af en eller anden grund er i tvivil :/

De lyder således:

- Først for sent opdagede han sin fejltagelse.

= Only too late he discovered his mistake.

- Ikke før søndag vil det være muligt at kontakte ham.

= Not before Sunday it would be possible to contact them.

- Engang var jeg svømmet for langt ud og blev reddet i sidste minut.

= Once I had swum too far away and got rescued in the last minute.

Mange tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2011 af Stygotius (Slettet)

Det er en almindelig regel at hvis en engelsk sætning begynder med et eller andet begrænsende udtryk, har man omvendt ordstilling (verballed før grundled) og som regel også omskrivning med en form af  "do".

Eks.

Only too late did he discover his mistake.

 


Svar #2
13. september 2011 af Hijsa

Nåh, okay :)

Nu forstår jeg, mange tak ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2011 af Stygotius (Slettet)

Selv tak; -det var da godt.


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. september 2011 af Stygotius (Slettet)

Du må gerne skrive dine forslag til rettelse af de andre og få hjælp til dem.


Svar #5
13. september 2011 af Hijsa

Okay :)

Kunne det så være:

Not before Sunday would it be possible to contact him.

og, den er lidt svære:

Once had I swum too far away and got rescued in the last minute

Jeg er ikke sikker. Synes stadig det måske lyder lidt forkert? :/

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. september 2011 af Stygotius (Slettet)

Den første sætning er helt ok. Man bruger ikke omskrivning med "do" ved modalverber.

"Once I had (I) swum too far away and got rescued in the last minute " (-som du jo også selv helt rigtigt havde skrevet den oprindelig)


Skriv et svar til: Er de korrekt oversat? :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.