Matematik

integralregning

14. september 2011 af ACBorup (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan udregner man integralet for 3x^2 * e^x^(3+1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2011 af mathon

formentlig menes

                                 ∫ 3x2·ex^3+1dx = ∫ ex^3+1(3x2dx)

    sæt
            x3+1 = u     og dermed

            3x2dx = du

og substituer

                                ∫ ex^3+1(3x2dx) = ∫ eudu


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.