Fysik

Transformation

14. september 2011 af MrsHelledie (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej søde mennesker, er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?

I et kraftværk skal der transformeres 50 kv op til 160 kv

Hvor mange vindinger skal sekundær spolen have, hvis primærspolen har 1000?


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. september 2011 af mathon

                  

                            Ns / N=  Us / Up

                            Ns  = (Us / Up) ·Np = (16/5) · (1000) = 3,2·1000 = 3200


Skriv et svar til: Transformation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.