Matematik

halveringskonstant

18. september 2011 af Pajse (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej alle

vi har noget repetition fra sidste år og det er allerede forsvundet for mig, desværre :)

En eksponentielt aftagende funktion er givet ved f(t) = 100*e^–0,2t

og så skal jeg bestemme halveringskonstanten.

Det er noget med at jeg skal gøre brug af formlen T(1/2)  = (Log ((1/2)))/(Log(a)))

men ved ikke hvad jeg skal sætte indpå a's plads :)

håber at nogle kan hjælpe for jeg har virkelig brug for det ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2011 af Isomorphician

a = ek


Skriv et svar til: halveringskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.