Idræt

Dissektion af lammekølle

20. september 2011 af Patiih (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået en aflevering for omkring en lammekølle, men jeg var desværre ikke tilstede da sådan en blev undersøgt..

Jeg vil høre om du/i kender en side, hvor jeg kan læse mig frem til forskellige ting omkring en lammekølle. Noget omkring muskelstrukturer, muskelfacier, sener og andet bindevæv.

Jeg skal også gerne kunne diskutere forskellige faktorer der har med knæleddets anatomi at gøre - ledudslag, stabilisering, skader og skadeforebyggelse.

Har selv kigget rundt på nogle forskellige sider, men synes kun jeg kan finde noget om tilberedning af en lammekølle, hvilket jeg ikke skal bruge. Håber nogle kan hjælpe, så jeg ikke skal til at fremskaffe mig sådan en og til at skære i den. Vil jeg helst gerne være fri for! :-)

På forhånd tak.


Skriv et svar til: Dissektion af lammekølle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.