Latin

Bestem konstant a

20. september 2011 af Zkw37 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg er gået i stå ved denne opgave, og vil gerne have hjælp til at vide hvad jeg skal bruge af formler eller hvad jeg skal gøre for at løse disse opgaver.. Håber der nogen som kan hjælpe!!

 

Bestem konstanten a i hvert af følgende tilfælde, så de to linjer bliver parallelle.


a. y = 2x + 1      y = (a + 3)x + 3
b. y = (a + 1) x+3     y = (2a +5) x+ 1
c. 2x + y = 2      3x + (a + 1) y = 2
d. y = a2x + 2ax + 7    y = ax -3

 

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

To linier er parallelle, hvis de har samme hældningskoefficient. Hældningskoefficienten for linien er koefficienten til leddet med x, når liniens ligning er skrevet på formen y = A·x + B .


Brugbart svar (2)

Svar #2
23. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

Uha, matematik på latin.


Brugbart svar (2)

Svar #3
23. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er jo godt at få frisket sin Euler op igen.


Brugbart svar (2)

Svar #4
24. september 2011 af Stygotius (Slettet)

Vil Nlp02 have sit svar på latin siden spørgsmålet er lagt ind på en latinside ???????????


Skriv et svar til: Bestem konstant a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.