Matematik

Svært, hjælp!!!!!!!!

26. september 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Hej jeg er i gang med koordinatsystemet. Og der står her, i dit hefte skal du nu både tegne og aflæse - men også beregne - skæringspunkterne mellem de to rette linier i følgende opgaver:

 

1.y = -2x + 4  og        4    y = - ½ en anden del x - 2

2. y = ½ x + 4 og         5   y = 1 fjerde del x + 6

3. y = 1 tredje del x + 4 og    6 y = 4x - 7

  

 

1                                                        x |        |      |

                                                            ------------

                                                           y |        |      |

                                                           

 

2                                                         x |        |      |

                                                            ------------

                                                           y |        |      |

 

3                                                         x |        |      |

                                                            ------------

                                                           y |        |      |

 

4                                                      x |        |      |

                                                            ------------

                                                           y |        |      |

                                                          

5                                                         x |        |      |

                                                            ------------

                                                           y |        |      |

6                                                         x |        |      |

                                                            ------------

                                                   

 

Totalt svær, jeg håber jeg kunne få noget hjælp :)

 

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2011 af Tyrael (Slettet)

Der er ingen grund til at oprette flere tråde - især ikke når man har fået svar på en fremgangsmåde.
Såfremt du ikke føler, du har fået et uddybende nok svar, kan du spørge lidt mere specifikt ind til det i den originale tråd:

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1075929


Skriv et svar til: Svært, hjælp!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.