Idræt

hjælp til idræts case

29. september 2011 af jmj2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for noget hjælp til denne lidt bøvlede opgave. 
Sådan lyder opgaven: 

Gitte (25 år, 172 cm høj, 52 kilo, fedtprocent 14, hvilepuls 40, max puls 205, blodtryk 120/60, maksimal iltoptagelse 3,23 l O2/min, lodret tyngdepunktsløft 20 cm) går til atletik. Som barn og teenager gik hun meget til sport – primært håndbold og badminton – men da hun startede med at arbejde i Søndre Bøvsinge Sparekasse, havde hun ikke længere tid til idræt. Efter et par år helt uden idræt, startede hun for tre år siden med at løbe for at få mere energi og overskud i sin travle hverdag, hvor hun er meget fokuseret på at gøre karriere. I hverdagen har hun ikke tid til at træne mere end 2-3 gange af 1½ times varighed, og hendes træning består primært af lange løbeture.
I atletikklubben har de fået øje på, at Gitte har talent, og selv om hun er bedst til at løbe langt (+10.000 m), overtalte de hende til at stille op til DM på 1500 m distancen. Til DM gør hun det rigtig godt og bliver udtaget til et internationalt stævne 4 måneder senere. Gitte vil gerne gøre det godt i sin debut på landsholdet, men har svært ved at øge træningsmængden på grund af sit job.

 

jeg skal svare på spørgsmål 2:

 Forklar hvilken grundtræningsform, der er den vigtigste for Gitte, og forklar hvad der sker fysiologisk, når Gitte træner denne form for grundtræning. Kom herunder ind på, hvad Gitte kan gøre (uden at øge træningsmængden) for at forberede sig bedst muligt til det internationale stævne.

- Skal jeg skrive hun har brug for interval træning eller har I nogle bud? 

Vedhæftet fil: 4-case_loeb-1.doc

Brugbart svar (2)

Svar #1
03. oktober 2011 af nannasandersen (Slettet)

hai, jeg kan heller ikke finde ud af det hehe


Skriv et svar til: hjælp til idræts case

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.