Matematik

Trigonomitri

02. oktober 2011 af SigneBuhl (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle!

 

Jeg sidder lige midt i en opgave om trigonomitri, som jeg ellers normalt plejer at have super let ved, men denne her "kode" kan jeg ikke helt knække - håber nogle af jer kan!

I trekant ABC er AB=5, AC=7 og vinkelA=114°
Bestem BC og vinkel B

Normalt ville jeg synes man bare ville kunne bruge entet sinus- eller cosinusrelationerne, men kan ikke få det til at passe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Bestem BC = a ved hjælp af en cosinusrelation, og bestem så vinkel B ved hjælp af sinusrelationerne.


Skriv et svar til: Trigonomitri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.