Matematik

ln

07. oktober 2011 af ACBorup (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan kan det være at ln(2) - ln(1) giver ln(2) ?

Det forstår jeg ikke...


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2011 af Isomorphician

ln(1) = 0


Svar #2
07. oktober 2011 af ACBorup (Slettet)

Arhh... smart! ;) tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2011 af XiphiasFO (Slettet)

Du kunne også bruge omskrivningsformlen ln (a) - ln (b) = ln (a / b)

Så, ln (2) - ln (1) = ln (2/1) = ln (2)

 


Svar #4
07. oktober 2011 af ACBorup (Slettet)

God ide. Den formel er skrevet i notesbogen. Tak;)


Skriv et svar til: ln

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.