Matematik

forståelse af kædelinje

09. oktober 2011 af 98676363 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej mit spørsmål er angående på denne hjemmeside... 

file:///C:/Users/Niels%20Normann/Desktop/Morten%20Frost%20-%20Gaudi%20-%20k%C3%A6delinie.htm

hvis man går under  titlen som hedder "bestemmelse af kædelinje ud fra højde og bredde"

så kan man se at man prøver at finde kurvens form ud fra højde og  afstanden mellem punkterne a og b ... men forstår bare ikke helt udregningen det med at de finder

     h=yb-ymin=acosh(0,5b/a)-a

B= B=(½b , a·cosh(½b/a)).

især b forstår jeg ikke 

 

og hvordan kommer man fra det ned til eksempel 2 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2011 af Daler92 (Slettet)

Du har postet et link til din lokale harddisk, hvilket betyder, at vi ikke kan se det. Upload det på nettet og lav nyt link.


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. oktober 2011 af XiphiasFO (Slettet)

Der er tale om dette link:

http://gualchos.eu/gaudi1/4.htm#c


Svar #3
09. oktober 2011 af 98676363 (Slettet)

ja undskyld det er det link som xiphias har opgivet..


Skriv et svar til: forståelse af kædelinje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.