Matematik

Integral reging

18. oktober 2011 af mal45 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgave 1)

Bestem en stamfunktion til g(x)=((x)/(√(3x+1))) der har y=3x+1. Hvad er stamfunktionen der har y=x+3 som tangent.

Opgave 2)

Bestem tangenten til q(x)=((-1)/(3))*ex+6,der hvor grafen skær anden-aksen.

 

 

 

NOGLE DER ER SØDE OG HJÆLPE MED DISSE OPGAVER??


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2011 af Euroman28

I det første spørgsmål i opgave 1, der finder du stamfunktionen ved hjælp af at bruge partial (delvis) integration.

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. oktober 2011 af mathon

se

Vedhæftet fil:stamfunktion til_2.doc

Svar #3
18. oktober 2011 af mal45 (Slettet)

Okey du har jeg gjort det med stamfunktionen, hvad så nu??


Svar #4
18. oktober 2011 af mal45 (Slettet)

nu*


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. oktober 2011 af mathon

 

                        g(x) = x/√(3x+1) = 3          x > -(1/3)

                                   x = 3√(3x+1)

                                   x2 = 9(3x+1)

                                   x2 = 27x + 9

                                   x2 - 27x - 9 = 0   og x > -(1/3)  ...........osv.......                            


Skriv et svar til: Integral reging

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.