Studiejob

Kroatisk ordbog

19. oktober 2011 af DadoDK (Slettet)

Hey friends, 

er der en der ved, hvor jeg kan skaffe en kroatisk ordbog henne? Her er der tale om enten en dansk - kroatisk (hvilket jeg tvivler) og en engelsk - kroatisk. 

Gerne som CD. 

Vh. :) 


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. oktober 2011 af Moderatoren

Jeg har før fundet en kroatisk ordbog på biblioteket.

 

Ellers kan du vist nok finde en engelsk-kroatisk ordbog på amazon.co.uk - Til ok billig pris.


Svar #2
19. oktober 2011 af DadoDK (Slettet)

Har ikke tænkt over amazon.... hvor er jeg dum :)... tak for svaret.


Brugbart svar (2)

Svar #3
19. oktober 2011 af Moderatoren

Var så lidt:) Mener faktisk der er 20 % rabat på amazon i denne uge..


Svar #4
19. oktober 2011 af DadoDK (Slettet)

Ja der står hvert fald noget med "HOT OFFER" :P troede bare det var spam.. hehe. 


Svar #5
19. oktober 2011 af DadoDK (Slettet)

http://www.amazon.co.uk/ENGLISH-CROATIAN-Dictionary-With-Transcriptions-ebook/dp/B004CRSR1G/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1319028074&sr=8-11

Hvis det er en kindle-version... kan man så ikke bruge den på sin pc? Hvis du ved noget om det :D


Brugbart svar (2)

Svar #6
19. oktober 2011 af Moderatoren

Aner det ikke:)


Brugbart svar (2)

Svar #7
19. oktober 2011 af Moderatoren

Tror det ikke


Svar #8
19. oktober 2011 af DadoDK (Slettet)

-.-' Øv. 


Brugbart svar (2)

Svar #9
05. januar 2012 af Pettson

Jamen er der da slet ingen, der kunne finde på at bruge bibliotek.dk til at undersøge, om der findes en kroatisk ordbog??? fritekst=ordbog og emne=kroatisk? giver denne post:

Dansk serbokroatisk ordbog = Dansko srpskohrvatski recnik/rjecnik
ved Ljupce Mun´canovi´c, Per Jacobsen
Emne: dansk-serbokroatisk
BOG: 1. udg., 9. oplag. Special-pædagogisk forlag, 2002. (Special-pædagogisk forlags indvandrerordbøger)
ved Ljupce Mun´canovi´c, Per Jacobsen, dansk ordliste Lillian Fannikke Hansen, Hanne Schyth Brøndum
276 sider
Serie: Special-pædagogisk forlags indvandrerordbøger
Form: ordbøger
Opstilling i folkebiblioteker: 89.845
ISBN: 87-7399-277-1

Den er anskaffet af 88 biblioteker og kan skaffes hjem til afhentning på alle de andre. Brug biblioteket!


Brugbart svar (2)

Svar #10
05. januar 2012 af Moderatoren

#9

Jo.

 

Tjek #1:)


Brugbart svar (3)

Svar #11
05. januar 2012 af Pettson

Jeppe, jeg havde set, at du nævnte 'en ordbog', men der var ingen tegn på, at spørgeren reagerede på det, så derfor har jeg valgt at supplere med oplysninger om, hvad ordbogen hedder, og hvor den er opstillet på folkebibliotekerne.
Det var ikke ment som en kritik af dine svar   :o)


Skriv et svar til: Kroatisk ordbog

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.