Matematik

Reolsystem

22. oktober 2011 af studerende82 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan finder jeg X

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2011 af KamillapigenXD (Slettet)

vil sige at x skulle være 20 tror at det giver det bedste resultat ;D


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

Kassens længde, bredde og højde er 80-2x, 50 og x

Kassens rumfang r(x)=x*(80-2x)*50

find 0-punkter for r'(x)


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. oktober 2011 af KamillapigenXD (Slettet)

vi ved at du vil få det største rumfang hvis højden og breden er lige store, men da vi har 2 højder (2 xér) vil det være nemmer at også havde 2 breder så vil dele tallet 80 i 2 og så igen i 2 så du har 2 kasser ned rumfanget 20*20*50=20000 og pluds dem så sammen til en kasse (20*20*50)+(20*20*50)=40000 sådan :D rumfanget er 40000 :D


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2011 af mohman1 (Slettet)

hvordan fik du den til 20????

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

r(x)=x*(80-2x)*50 =4000x-100x2

r(x)= -100x2+4000x+0

grafen er en parabel finder dens toppunkt

x=-4000/(2*(-100)) = 20


Skriv et svar til: Reolsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.