Tysk

Hjælp søges!

25. oktober 2011 af EmmaGando (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa! :-)

Jeg mangler lidt hjælp til rettelse af mine tyske sætninger. Jeg mangler et praj om det er nogenlunde rigtigt eller helt hen i vejret. På forhånd tak! 

1.Støvlerne er grå. Han pudser dem ikke.
Die stiefel sind grau. Er putzt sie nie.


2. Skoene er blå. Hun har lige købt dem.
Die Schuhe sind blau. Sie hat sie soeben gekauft.


3. Festen var god. Den varede til kl. 2.
Die Party war gut.  Sie dauerte bis 2 Uhr.


4. Filmen er lang, men den er god.
Der Film ist lang, aber er ist gut.


5. Det er rigtigt. Jeg kender den allerede.
Es ist richtig. Ich kenne es schon.


6. Går du med ham i biografen?
Gehst du mit ihm ins Kino?


7. Kjolen er flot. Hvad har du betalt for den?
Das Kleid ist schön. Was hast du für es bezahlt?


8. Livet er dejligt. Hun glæder sig over det.
Das Leben ist schön. Sie freuet sich über es.


9. Vennerne er ikke på ferie. Han sender dem en hilsen fra Østrig.
Die Freunde sind nicht im Urlaub. Er sendt ihnen einen Gruss von Österreich.


10. Han tænker meget på dem.
Er denkt viel über sie.


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. oktober 2011 af Snaps12 (Slettet)

1) Die stiefel sind grau. Er putzt sie nicht

-Nie betyder aldrig.

 

2) Die Schuhe sind blau. Sie hat sie gerade gekauft.

 

3) rigtig

 

4) rigtig

 

5) rigtig

 

6) rigtig

 

7) rigtig

 

8) rigtig

 

9) Die Freunde sind nicht im Urlaub. Er schickt ihnen einen Gruss von Österreich.

-Sendt er ikke tysk

 

10) Er denkt viel an sie.


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. oktober 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Det her skal ses som supplement til svar #1

Die stiefel = hvorfor med småt ?

5. Det er rigtigt. Jeg kender den allerede.
Es eller : das ist richtig. Ich kenne es ihn ( = den Film, henviser efter min mening til sætning 4) schon

7. Kjolen er flot. Hvad har du betalt for den?
Das Kleid ist schön. Was hast du für es bezahlt? = Det er korrekt!  Men de fleste tyskere ville sige: Was hast du dafür bezahlt?

8. Livet er dejligt. Hun glæder sig over det.
Das Leben ist schön. Sie freut sich über es eller: Sie freut sich darüber.

Er sendt sendet/schickt ihnen einen Gruß von aus Österreich.

 


Svar #3
26. oktober 2011 af EmmaGando (Slettet)

Mange tak for hjælpen!! Det var lige hvad jeg manglede :-) fortsat god dag til jer!

Skriv et svar til: Hjælp søges!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.