Matematik

Fordelingsfunktion

01. november 2011 af kronquist (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har en fordelingsfunktion:

F(y)  =  ey/(1+ey)

Udregn P(5Y +2 > 0) 

Hvad gør jeg her ?

Mvh.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Fordelingsfunktionen angiver

FY(y) = P(Y ≤ y)

Vi har da

P(5Y + 2 > 0) = P(Y > -2/5) = 1 - P(Y ≤ -2/5) = 1 - FY(-2/5) = 1 - e-2/5/(1+e-2/5)

                        = 1/(1+e-2/5)


Svar #2
02. november 2011 af kronquist (Slettet)

Hej andersen.

Mange tak for svar.

Kan du evt. forklare dine nydelige skridt?

Mvh.


Skriv et svar til: Fordelingsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.