Tysk

oversæt sætninger i genativ

03. november 2011 af FannyN (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle :)
 

Jeg har virkelig brug for hjælp. jeg skal oversætte de 18 sætninger til tysk ( genativ ), og jeg skal bruge dem imorgen tidligt, så det ville virkelig betyde meget hvis der var en, som ville oversætte dem for mig ;-) Taaaak..

 

- Det er noget med genitivforbindelser.

 

1: Hvor er mandens bil?

2: Jeg køber mandens bil

3: Mandens bil er moderne

4: Bilens farve er grå

5: Bilens motor er stærk

6: Motorens kvalitet er god 

7: Vi bemærkede ikke mandens bil

8: Vi bemærkede damens bil

9: Damens bil er moderne

10: Købmandens varer er gode

11: Han sælger forretningens varer 

12: Konens mand køber hos købmanden 

13: Min søns cykel er moderne 

14: Min datters cykel er også moderne 

15: Reparationen af cyklen var forsinket

16: Reparationen af cyklerne var forsinket

17: Han sælger købmandens kone en bil

18: Han sølger købmandens søn en bil 

 

 

 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. november 2011 af Tyskfødt (Slettet)

 Sådan gør man

17. Han sælger købmandens kone en bil  = Er verkauft der Frau des Kaufmanns ein Auto

18: Han sølger købmandens søn en bil    =  Er verkauft dem Sohn des Kaufmanns ein Auto

15: Reparationen af cyklen var forsinket = Die Reparatur des Fahrrad(e)s verzögerte sich

16: Reparationen af cyklerne var forsinket  = Die Reparatur der Fahrräder verzögerte sich

Når du kommer med dit eget bud for sætningerne 1-15 er jeg villig til at kigge nærmere på dit udkast.

 


Skriv et svar til: oversæt sætninger i genativ

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.