Matematik

Isolering

05. november 2011 af iJonaas (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har følgende udregning: 

A = (pi * r^2 * v) / 360

Hvordan får jeg isoleret v?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2011 af AskTheAfghan

A = πr2 ·(v/360º)

... divider med πr2 og gang med 360º på begge sider.


Svar #2
05. november 2011 af iJonaas (Slettet)

Undskyld skrev forkert ind.

A = (π * r^2 * v) / 360

- Sorry.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2011 af AskTheAfghan

#2

Det er det samme.  A = (πr2v) / 360 = πr2·(v/360) = ((πr2)/360) · v   ⇔   v = (A/(πr2))·360


Svar #4
05. november 2011 af iJonaas (Slettet)

Kan du ikke lige prøve at stille den op step by step - Forstår ikke rigtig det der.


Brugbart svar (1)

Svar #5
05. november 2011 af AskTheAfghan

#4

... divider med πr2 på begge sider

... gang med 360 på begge sider

... hermed


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.