Matematik

isoler x

10. november 2011 af tøzpigen94 (Slettet)

hej jeg skal isolere x i denne ligning:

O=2*(4x*x+x*x+x*4x)

og jeg er lost o_O' 

hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2011 af PeterValberg

O=2*(4x*x+x*x+x*4x)

O = 2(4x2 + x2 + 4x2)

O = 18x2

x  = ±√(O/18)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
10. november 2011 af tøzpigen94 (Slettet)

TAK :D

 


Skriv et svar til: isoler x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.