Matematik

isolering

13. november 2011 af dmha1994 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan isolerer man d i formlen a = b/2(1+c) ?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2011 af mathon

det lader sig næppe gøre
                                                     da d ikke forekommer i formlen


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2011 af Euroman28

du mener sikkert c.

a = b/2(1+c)

 

du ganger med 2*(1+c) = 2+2c på begge sider af ligmed

 

(2+2c) *a = b

du dividere med a på begge sider

2+2c = b/a

trækker du fra på begge sider af ligmed

2c = b/a - 2

og tilsidst dividere du med 2

 

c = ((b/a)-2)/2

 

- - -

Der er Matematik i alt.


Skriv et svar til: isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.