Matematik

sæt på fælles brøkstreg

13. november 2011 af boogieboy (Slettet)

1/x + 1 , hvordan sætter jeg denne på fælles brøkstreg? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at 1/x + 1 = 1/x + 1/1 . Forlæng brøkerne til deres fællesnævner og læg så de forlængede tællere sammen.


Svar #2
13. november 2011 af boogieboy (Slettet)

giver den så 1/1x  ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej.

1/x + 1 = (1/x) + (x/x) = (1+x)/x


Svar #4
13. november 2011 af boogieboy (Slettet)

okay tak. 


Skriv et svar til: sæt på fælles brøkstreg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.