Matematik

2.gradsligning

14. november 2011 af mogens91 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Jeg har vedhæftet en graf. For den graf skal jeg finde funktionsværdien f(-1). 

Jeg tænker, at hvis man skal finde funktionsværdien f(-1), så  skal man have en regneforskrift? Korrekt? 

Nogen, der kan hjælpe mig med at finde funktionsværdien? 

Vedhæftet fil: Udklip4.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man benytter grafen til at aflæse funktionsværdien f(-1) = 1,8 (1 dec).


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2011 af Tyrael (Slettet)

Ikke nødvendigvis. Du aflæser først x-værdien og dernæst den dertilhørende y-værdi.

Ved aflæsning ses det, at

f(-1) = 1,8

f(2) = 3

 


Svar #3
14. november 2011 af mogens91 (Slettet)

okay, hvad står (1 dec) for? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det betyder, at jeg kun kan aflæse funktionsværdien til 1 decimals nøjagtighed.


Skriv et svar til: 2.gradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.