Afsætning
TJEN KASSEN! uden næsten af lave noget.. €€$$££
08. juni 2005 af
sacinofo (Slettet)
Hej med dig
Jeg har fået en god anledning til at tjene nogle ekstra penge og denne anledning
vil jeg gerne give dig. Læs om muligheden for at tjene nogle ekstra kroner uden
ekstra arbejde og er du interesseret så meld dig til.
Hav fortsat en god dag.
Kærlig hilsen
miiiig
VITIGT: LÆS DET HELE IGENNEM INDEN DU GØR NOGET!!!
SMART-SMS
Så er SMART SMS kommet til Sverige og Danmark efter enorm succes i Norge.
Som en af mine personlige kontakter har du nu muligheden for at være med i
dette spændende koncept. Det første korte stykke tid i Danmark har vist at
der er stor interesse omkring dette.
Kort fortalt er Smart-SMS en tjeneste der betaler dig for at modtage
reklamer pr. SMS. Du får 70 øre - 1 kr. for de beskeder du selv modtager, derudover
får du 10-25 øre for de beskeder der modtages af dem der er dit netværk, helt
ned til dit 3. niveau. Tjenesten er ganske gratis. Tænk bare på hvor mange
du kender der har en mobil telefon. Alle kan deltage, man skal dog være
minimum 13 år.
Lad os prøve at sætte dine indtægts-muligheder lidt i perspektiv. Lad os
antage at du kender 5 personer som gerne vil tjene penge ved at modtage 2-4
reklamer om dagen. Hvis de 5 også kender 5 hver.osv. Det vil give dig en
indtægt der ser således ud, hvis vi antager at alle modtager gennemsnitligt
3 beskeder pr. dag.
Du modtager i alt 3 beskeder á 1 kr. = 3.00 kr.
5 pers. i dit 1.niveau modtager i alt 15 beskeder á 25 øre = 3,75 kr.
25 pers. i dit 2.niveau modtager i alt 75 beskeder á 25 øre =18,75 kr.
125 pers. i dit 3.niveau modtager i alt 375 beskeder á 25 øre = 93,75 kr.
Total indtægt pr. dag
119,25 kr.
Det kan vel siges at være en ret god betaling for at modtage 3 beskeder og
fortælle om det til 5 venner - måske kender du endda flere end 5 personer
med en mobil telefon....
For at tilmelde dig skal du bare klikke på linket nedenfor
http://www.smart-sms.dk/index.php?side=blimedlem
I feltet- anbefalet af mobilnummer skal du skrive 28414039
I feltet- Som er registreret i- klikker du på Danmark
Derefter sender du en SMS med teksten SMARTSMS til 1231 og så har du
verificeret at det er dit eget telefonnummer du har lagt ind.
Ændre mobil nr. og navn i denne tekst der er skrevet med rødt og send denne
mail til alle i dit mail kartotek!
Jeg har fået en god anledning til at tjene nogle ekstra penge og denne anledning
vil jeg gerne give dig. Læs om muligheden for at tjene nogle ekstra kroner uden
ekstra arbejde og er du interesseret så meld dig til.
Hav fortsat en god dag.
Kærlig hilsen
miiiig
VITIGT: LÆS DET HELE IGENNEM INDEN DU GØR NOGET!!!
SMART-SMS
Så er SMART SMS kommet til Sverige og Danmark efter enorm succes i Norge.
Som en af mine personlige kontakter har du nu muligheden for at være med i
dette spændende koncept. Det første korte stykke tid i Danmark har vist at
der er stor interesse omkring dette.
Kort fortalt er Smart-SMS en tjeneste der betaler dig for at modtage
reklamer pr. SMS. Du får 70 øre - 1 kr. for de beskeder du selv modtager, derudover
får du 10-25 øre for de beskeder der modtages af dem der er dit netværk, helt
ned til dit 3. niveau. Tjenesten er ganske gratis. Tænk bare på hvor mange
du kender der har en mobil telefon. Alle kan deltage, man skal dog være
minimum 13 år.
Lad os prøve at sætte dine indtægts-muligheder lidt i perspektiv. Lad os
antage at du kender 5 personer som gerne vil tjene penge ved at modtage 2-4
reklamer om dagen. Hvis de 5 også kender 5 hver.osv. Det vil give dig en
indtægt der ser således ud, hvis vi antager at alle modtager gennemsnitligt
3 beskeder pr. dag.
Du modtager i alt 3 beskeder á 1 kr. = 3.00 kr.
5 pers. i dit 1.niveau modtager i alt 15 beskeder á 25 øre = 3,75 kr.
25 pers. i dit 2.niveau modtager i alt 75 beskeder á 25 øre =18,75 kr.
125 pers. i dit 3.niveau modtager i alt 375 beskeder á 25 øre = 93,75 kr.
Total indtægt pr. dag
119,25 kr.
Det kan vel siges at være en ret god betaling for at modtage 3 beskeder og
fortælle om det til 5 venner - måske kender du endda flere end 5 personer
med en mobil telefon....
For at tilmelde dig skal du bare klikke på linket nedenfor
http://www.smart-sms.dk/index.php?side=blimedlem
I feltet- anbefalet af mobilnummer skal du skrive 28414039
I feltet- Som er registreret i- klikker du på Danmark
Derefter sender du en SMS med teksten SMARTSMS til 1231 og så har du
verificeret at det er dit eget telefonnummer du har lagt ind.
Ændre mobil nr. og navn i denne tekst der er skrevet med rødt og send denne
mail til alle i dit mail kartotek!
Svar #5
08. juni 2005 af frodo (Slettet)
FORDI DET ER PYRAMIDESPIL, OG DU SER ALDRIG NOGEN AF PENGENE!!!
Skriv et svar til: TJEN KASSEN! uden næsten af lave noget.. €€$$££
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
