Matematik

ln

19. november 2011 af qwe852 (Slettet)

Da jeg ikke er stærk i matematik, er det svært for mit vedkommende at løse opgaverne, selvom jeg forsøger og selvom i også forklarer mig tingene

ln(e1/2e2/3)

= lne1/2 + lne2/3

hvad skal jeg så?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2011 af peter lind

Brug ln(ex) = x


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2011 af mathon

    ln(e1/2) + ln(e2/3)   = (1/2) +(2/3) =  (3/6) +(4/6) = (7/6)  = 11/6


Svar #3
19. november 2011 af qwe852 (Slettet)

peter den regel du henvender til kan jeg ikke finde i min bog


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2011 af peter lind

Den følger af at eksponentialfunktionen og logaritmefunktionen er hinandens inverse.


Svar #5
19. november 2011 af qwe852 (Slettet)

ja det er rigtigt, det står også i min bog bare på en anden måde


Svar #6
19. november 2011 af qwe852 (Slettet)

går ud fra, at løsningen er 1 1/6


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. november 2011 af peter lind

ja


Skriv et svar til: ln

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.