Tysk

Gramatik

20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Hej folkens, jeg har virkelig brug for hjælp.
Hvordan siger man
Han sender pigen brevet
Vi sender firmaet brevet
Pigen betaler købmanden varerne


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2011 af 123434 (Slettet)

Et bud:

Er schickt dem Mädchen der Brief.

Wir schicken dem Beitrag der Brief.

Das Mädchen bezahlt dem Kaufmann die Waren.


Svar #2
20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Tak

Hvad med

Firmaet levere kkøbmanden varerne


købmanden betaler firmaet 200 Dm

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2011 af 123434 (Slettet)

Der Beitrag liefern dem Kaufmann die Waren.

Der Kaufmann bezahlt dem Beitrag 200 DM.

0#Ved du,hvordan man analysere en sætning?


Svar #4
20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Tak .

Nej dsv..

Derfor har et enkelte fejl i tysk!


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. november 2011 af 123434 (Slettet)

Snak med din dansklærer eller tysklærer,så skal de selvfølgelig lærer dig at analysere en sætning.

Tysk kan godt være svært, hvis man ikke har lært at analysere en sætning


Svar #6
20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Jeg har grammatik og det skal afleveres i morgen.

Derfor vil jeg gerne have oversættet det


Svar #7
20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Hvordan siger jeg

Hun forærer faderen cigarer

Pigen forærer modern blomster

Han solgte pigen blomster

Han viser pigen blomsterne

Han viser manden varerne

Det ville være en stor TAK! Hvis i hjalp mig med det


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. november 2011 af 123434 (Slettet)

Sie gibt dem Vater Zigarren.

Das Mädchen gibt der Mutter Blumen.

Er verkaufte Dem Mädchen Blumen.

Er zeigt dem Mädchen die Blumen.

Er zeigt dem Mann die Waren.


Brugbart svar (1)

Svar #9
20. november 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Til Eksamen 12

I fremtiden må du komme med dit eget bud. Lektiehjælperen vil gerne se, at du har gjort en indsats med ord- og grammatikbogen. Ellers kommer du ingen vejne.

Han sender pigen brevet  = Er schickt/sendet dem Mädchen den Brief
Vi sender firmaet brevet = Wir schicken/senden der Firma den Brief.
Pigen betaler købmanden varerne = Das Mädchen bezahlt dem Kaufmann die Waren

.Firmaet levere kkøbmanden varerne = Die Firma liefert dem Kaufmann die Waren.


købmanden betaler firmaet 200 Dm = Der Kaufmann bezahlt der Firma 200 DM/Euro.

Til 123434

Der Beitrag??? liefern dem Kaufmann die Waren. Wir schicken dem Beitrag??? der Brief.

 Hvorfor oversætter du "firma" med "Beitrag"? = bidrag

 

 

 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #10
20. november 2011 af 123434 (Slettet)

Fejl fra min side.


Brugbart svar (0)

Svar #11
20. november 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Hun forærer faderen cigarer

Pigen forærer modern blomster 

Jeg foreslår at "forære" oversættes med "schenken".


Svar #12
20. november 2011 af Eksamen12 (Slettet)


Tyskfødt mange tak og alle andrer! og ja, det skal jeg nok!
Men jeg prøver!


Skriv et svar til: Gramatik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.