Tysk

små sætninger

21. november 2011 af line112 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

heeij.

jeg ved ikke om jeg har oversat følgende sætninger rigtigt.

 

1) I morgen regner det igen-     Morgen wird es wieder regnen 

2) I morgen rejser hun til London-   Morgen wird sienach London reisen

3) i dag vil vi ikke købe bilen-   Heute werden wir nicht das Auto kaufen.

4) Hvornår vil du bestille varerne?-    Wann wirst du die Waren bestellen?

 

Håber jeg får svar hurtigst muligt

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2011 af Tyskfødt (Slettet)

1) I morgen regner det igen-     Morgen wird es wieder regnen

2) I morgen rejser hun til London-   Morgen wird sie nach London reisen

1 +2   kan også stå i nutid, fordi "morgen"  i sig selv er fremtid.  Morgen reist sie nach London = fremtid.    Sie reist nach London =  nutid

3) i dag vil vi ikke købe bilen-   Heute werden wir nicht das Auto kaufen.

3 "Nicht"   står i almindelighed så langt tilbage i sætningen som muligt.  = Heute werden wir nicht das Auto nicht kaufen.

4) Hvornår vil du bestille varerne?-    Wann wirst du die Waren bestellen

4  her kan man  opfatte "vil" enten som "werden"= fremtid  eller som "wollen"= hensigt    Wann wirst/willst du die Waren bestellen?


Svar #2
22. november 2011 af line112 (Slettet)

tusind tak


Skriv et svar til: små sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.