Matematik
Integralregning
Nogen der kan hjælpe med denne opgave, kan ikke rigtig finde ud af den..
Svar #1
22. november 2011 af AskTheAfghan
a) π0∫hf(x)2 dx = π(h3/12)
b) Løs ligningen; π0∫hf(x)2 dx = 18 ⇔ π((h3/12) - (03/12)) = 18
Svar #2
22. november 2011 af fokmedosnu (Slettet)
Hvordan for du 12 ved a??
og forestår ikke helt hvordan du regner b?
Svar #4
22. november 2011 af AskTheAfghan
Du skal benytte formlen af det bestemte integral, der lyder således, at a∫b f(x) dx = F(b) - F(a)
Vi kan tage et eksempel til det første opgave, a. π0∫hf(x)2 dx = π0∫h(x/2)2 dx = π0∫h(x2/4) dx
da ∫(x2/4) dx = x3/12 + K så π0∫h(x2/4) dx = π {[h3/12 + K] - [03/12 + K]} = π(h3/12)
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
