Matematik

lineærfunktion

24. november 2011 af Heradua (Slettet) - Niveau: C-niveau

en ret linie har hældningskoefficienten -2 og skærer koordinatsystemets førsteakse i punktet p(3,0)

bestem en forskrift for den funktion f , der har denne rette linie som graf? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2011 af mathon

 

                                 y = -2x + b               gennem (3,0)

                                 0 = -2·3 + b
                                 b = 6

                                 y = -2x + 6
                    

                                


Skriv et svar til: lineærfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.