Matematik

Er lidt i tvivl ...

26. november 2011 af Melisa123 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej ..

Altså hvis 12x = 34 hvad er 1 så??


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2011 af mette48 (Slettet)

12x = 34

hvis 12 krydser koster 34 kroner, hvad koster så et kryds?


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2011 af la12 (Slettet)

     12x  = 34

 12x/12 = 34/12

         x  = 2,83

12*2,83= 33,96 ~ 34

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. november 2011 af PSfysik (Slettet)

Du isolerer x, blot ved at dividere med 12 på begge sider:
 

12*x=34

(12*x)/12=34/12

x=2,83

 


Skriv et svar til: Er lidt i tvivl ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.