Matematik

help

28. november 2011 af fiskejoe (Slettet)

bestem det mindste tal a, så x^4 + 2x^3 + a ≥ 0 for alle x E R


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

Find det globale minimum m for funktionen f(x) = x4 + 2x3 . Man kan da vælge a = -m .


Svar #2
28. november 2011 af fiskejoe (Slettet)

undskyld ligningen hed x*4 + 2x^3 - 2x^2 + a ;)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. november 2011 af nielsenHTX

#2 fremgangsmåden er stadig den samme;)


Svar #4
28. november 2011 af fiskejoe (Slettet)

skal -m være et negativt tal eller? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. november 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

m er funktionens globale minimum. Der er ikke taget stilling til fortegnet for m. Men man kan vælge a = -m .


Skriv et svar til: help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.