Matematik

Et spørgsmål! :)

29. november 2011 af nini66 (Slettet)

Hvad giver renten, som er 4,5 % + 1 ?? 

Jeg skal nemlig til at videre regne... Men hvad giver det ?? hvis det var 0,8 % er det jo  1,08

TAK!


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. november 2011 af peter lind

Hvad mener du?


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. november 2011 af studentereksamen (Slettet)

jamen så siger du 4,5+1=5,5 

håber det hjalp 


Svar #3
29. november 2011 af nini66 (Slettet)

er det til at forstå nu ? :)


Svar #4
29. november 2011 af nini66 (Slettet)

Jamen hvorfor giver 8 % +1 ikke 1,8, men 1,08?

Tak!


Brugbart svar (2)

Svar #5
29. november 2011 af HaettemaageN (Slettet)

Ehm .. Tror det du ønsker er først at omregne procent til decimaltal, altså:

8% = 0.08 , 10% = 0.1 osv..

Dernæst ligger du så 1 til og får dit resultat, altså for otte procent får du:

8% + 1 = 0.08 +1 = 1.08


Brugbart svar (2)

Svar #6
29. november 2011 af SuneChr

# 0   Du vil sikkert gerne ha' renteformlen for sammensat rente  ?

   k =  k0·(1 + r)n

Er renten  4,5%  ser formlen sådan ud:     kn  =  k0·1,045n

Er renten   0,8%  ser formlen sådan ud:     kn  =  k0·1,008n   


Svar #7
29. november 2011 af nini66 (Slettet)

Tak for hjælpen! 

Og ja Sune, tusind tak! ;-)

Burde også at uddybe mig lidt mere..


Brugbart svar (1)

Svar #8
30. november 2011 af LuckyFoul (Slettet)

Slettet

Skriv et svar til: Et spørgsmål! :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.