Matematik

Hjælp

01. december 2011 af Nick3221 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
skriv 100 ved hjælp af otte 9-taller, regnetegn og eventuelt parenteser. Jeg kan ikke finde ud af det er der en der kan hjælpe mig

Brugbart svar (1)

Svar #1
01. december 2011 af PeterValberg

((9+9·9)·(9+9·9))/(9·9) = (90·90)/81 = 8100/81 = 100

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.