Matematik

TI-89

01. december 2011 af JTPUK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa alle i dejlige kloge mennesker.

 

solve(4.5=a*1^2+b*1+c and 0=a(-2)^2+b*-2)+c and 0=a*4^2*b*4+c,{a,b,c})

 

Dette lange styk regnestykke kan laves på en TI-89. Sådan en er jeg lige blevet heldig ejer af. (tro det eller ej, det var en adventsgave)

Men, men det kræver jo en eksame i sig selv at kunne bruge den, og et bestemt begrab jeg løber ind i ofte er: and

nogen der kan hjælpe???

 

:-)


Brugbart svar (2)

Svar #1
01. december 2011 af PeterValberg

under "MATH" menuen - 2nd-knappen og én af taltasterne (5?) det står ovenover

i den menu, der dukker op, skal du ned i bunden og åbne den undermenu, der hedder TEST, derinde finder du AND

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
01. december 2011 af JTPUK (Slettet)

Rigtig mange tak. :-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. december 2011 af PeterValberg

Det var da så lidt...

Det var et af de nemme spørgsmål :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. december 2011 af mathon

 

prøv

               CUSTOM
                     F3
                          vælg 2:and

.....

evt
        <alpha> <alpha>
               a n d


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. december 2011 af Mellemdrømmeoghåb (Slettet)

Hvis du, når du er inde i "Home" (tror jeg nok det hedder? Det var du skriver ligningerne) trykker "Catalog" (nu sidder jeg ikke med lommeregneren, så måske staver jeg det forkert. Den er lige over tallene og har en anden farve) kan finde en masse ord i alfabetisk orden. En af dem er "and". En anden er "log" (:

Du har ret, det er en hel videnskab at bruge den ^^


Skriv et svar til: TI-89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.