Andre fag

er der nogen der har noter til international økonomi

09. juni 2005 af limarie (Slettet)
hejsa...jeg er så uheldig at skulle op i international økonomi på mandag som min afsluttende eksamen...nogen der har nogle noter??? ville være en meget stor hjælp...

Linnea

Brugbart svar (1)

Svar #1
09. juni 2005 af erdos (Slettet)

Nej, men jeg har undersøgt fagets krav og pensum, og jeg har haft det hele i samfundsfag. Du kan derfor blot spørge herinde, hvis du er i tvivl om nogle ting.

Brugbart svar (1)

Svar #2
09. juni 2005 af chinpo (Slettet)

Jeg har masser af noter, de er bare skrevet i hånd alle sammen.
Som Kalle siger, så kom med nogle spørgsmål, kan jo være vi kan hjælpe! Skal selv op i IØ på onsdag som afsluttende eksamen, men vil dog lige tilføje, at samfundsfag A ikke indholder alle de samme ting som IØ B, det er jo næsten naivt at tro...

Brugbart svar (1)

Svar #3
09. juni 2005 af erdos (Slettet)

#2: Lad nu være at starte den diskussion IGEN!! Det er "kvalmende" som nogle handelsskoleelever forsøger at forsvare deres fag. Jeg har gennemgået det pensum og de lærebøger, som min kammerat havde i faget, samt undersøgt bekendtgørelsen for at hjælpe ham.

Til min overraskelse kunne jeg genkende det hele, så fri mig nu for dit nonsens.

Brugbart svar (1)

Svar #4
09. juni 2005 af chinpo (Slettet)

#3: Jeg er på ingen måde interesseret i at starte en diskussion, desuden har jeg aldrig startet én, derfor er faktisk rimelig forkert at komme med sådan en beskyldning!
Jeg forsøger ikke at forsvare noget som helst, men finder det blot "kvalmende", at nogle gymnasie-elever forsøger sig hæve sig langt op over handelsskolen og påstå, at de både kan overkomme HH pensum på samme tid med deres eget! Desuden har jeg adskillige bekendte med samfundsfag på A niveau, bl.a. min kæreste og på deres gymnasium er deres pensum ikke i nærheden af at dække vores! Jeg kan blot sige at enten har din kammerat haft nogle utrolig dårlige bøger, eller også er du vidst lidt af en star-student..
Men lad det nu bare stoppe her, og så må vi jo se hvorledes vi bedst kan hjælpe limarie!

Brugbart svar (1)

Svar #5
09. juni 2005 af erdos (Slettet)

Jeg vil give dig delvist ret. Der er ingen tvivl om, at store dele af samfundsfagshold fatter hat af fx økonomi. Samtidig er det min store interesse og fremtidige uddannelse, hvorfor jeg måske "slikker alle detaljerne til mig". Men faktum er, at jeg behersker det pensum, han har haft.

Svar #6
09. juni 2005 af limarie (Slettet)

jamen det var dog utroligt...et lille spørgsmål og så en kæmpe diskusstion...for at være ærlig tror jeg nu ikke helt at samfundsfag og international økonomi er er det samme. men dem der mener det, skal da bare have lov til det. har ikke nogle konkrete spørgsmål endnu...men når jeg skal igang med at læse i weekenden, kan det da godt være jeg kommer med nogle...ville bare være smadder rart med nogle noter man kunne sidde og kigge på selv. men pyt...kan jo ikke få alt her i livet...

linnea

Brugbart svar (1)

Svar #7
10. juni 2005 af JoachimM (Slettet)

#6

Det er ikke det samme, men men har en del (for ikke at sige meget) om International Økonomi i Samfundsfag A på gym. Det er dog ikke nok til at dække et helt fag.

Brugbart svar (1)

Svar #8
10. juni 2005 af JoachimM (Slettet)

Rettelse til ovenstående indlæg:
men men skulle være men man...

Brugbart svar (1)

Svar #9
13. juni 2005 af mojsoedebibi (Slettet)

Hvis du søger på "International økonomi" i søge feltet så får du det du leder efter... der har jeg nemlig selv hentet noter til IØ!

Brugbart svar (1)

Svar #10
11. juni 2007 af madsbd (Slettet)

kan du så ikke smidde dem op her, for jeg kan sku ik finde nogen..

Brugbart svar (1)

Svar #11
22. juni 2007 af Hroar (Slettet)

http://studieportalen.dk/Papers/Paper.aspx?id=5377

http://studieportalen.dk/Papers/Paper.aspx?id=2959

Skriv et svar til: er der nogen der har noter til international økonomi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.