Matematik

HJÆLP

03. december 2011 af øhmmm (Slettet)

Opg 4)  

på tegingen ses en kvadratisk grund i målestoksforholdet 1:300.

sæt de virkelige mål på og beregn grundens areal.

find dernæst prisen på huset, når det koster 6450 kr. pr. m2.

hvor mange % af grunden udgør græsplænen?

 

opg 5)

fra et spil kort lægges de 12 billedkort på et bord med bagsiden opad. to kort trækkes tilfældigt.

hvad er sandsynligheden for, at det er

a) en konge og en dame

b) to bønder

hvad er sandsynligheden for at vende 3 konger træk?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2011 af LuckyFoul (Slettet)

Opgave 4)

find længder på din tegning så gang dem med 300, så har du den virkelig længde

Find arealet af grunden i m2 og gang det med 6540

find arealet af græsplænen og divider det med hele arealet ganget med 100

 

Kan ikke lige huske det med sandsynligheds regning.. to sek


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. december 2011 af LuckyFoul (Slettet)

Opgave 5)

A) 8/12

B) 4/12

 


Svar #3
03. december 2011 af øhmmm (Slettet)

tak til opg 4 hjælperen

hvordan har du regnet opg 5 ud


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. december 2011 af nielsenHTX

opgave 5.

først hvor mange billdekort er der? 12

a) sandsynligheden for at få en konge eller dame med det første kort er 8/12(der er 4 af hver), nu har du enten en dame eller en kong og skal bruge enten en dame eller en konge du har altså 4/11 muligheder tilbage for at få at det sidste kort bliver en konge eller en dame.

8/12 * 4/11 = 8/33 ca = 24,2%

b)

4/12 * 3/11=1/11

   


Svar #5
03. december 2011 af øhmmm (Slettet)

hvad med den sidste


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. december 2011 af LuckyFoul (Slettet)

Forstår ikke den sidste?


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. december 2011 af LuckyFoul (Slettet)

Er det tre konger på et træk eller en konge i hver runde i 3 runder?


Svar #8
03. december 2011 af øhmmm (Slettet)

tre konger i et træk


Brugbart svar (0)

Svar #9
03. december 2011 af LuckyFoul (Slettet)

Okay 

4/12*3/11*2/10 = 1/55


Svar #10
03. december 2011 af øhmmm (Slettet)

oki mange tak

 


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.