Matematik

programmering af integrale i Maple

08. december 2011 af TheEdge4 - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa.

Jeg er igang med at lave et worksheet i Maple:

http://imageshack.us/f/140/nytbillede3.png/

Det jeg egentligt ønsker er at der hvor jeg har skrevet:

a=: a

b=: b

c=: c

d=: d

skal a,b,c,d erstattes med nedre og øvre værdier. Efter man har skrevet dem her, skal de så automatisk ryge nedenunder i værdierne i dobbeltintegralet. Kan man gøre det?

Mvh Mads


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2011 af dikkelmikkel (Slettet)

Det kan godt lade sig gøre. I hvert fald med "den røde skrift" i maple


Svar #2
08. december 2011 af TheEdge4

ok, har du en ide til hvordan det kan gøres :-)

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2011 af dikkelmikkel (Slettet)

Ja, skriv int(f(x),[x=a..b,x=c..d])


Svar #4
08. december 2011 af TheEdge4

Hej igen.

 

Tak for svaret. Hvor er det præcist jeg skal skrive det ind henne?

 

Mvh Mads


Skriv et svar til: programmering af integrale i Maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.