Andre fag

Hvad vil det sige at karakteren tæller halvt..?

11. juni 2005 af Katrine Skov (Slettet)
Hvad vil det sige, at karakteren tæller halvt i billedkunst, idræt og musik..? Hvordan udregner man det..?

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2005 af Dunnar (Slettet)

det betyder at karakteren ikke overføres som eksamenskarakter selvom du ikke udtrækkes til eksamen (det kan man heller ikke i disse tre fag på obl. niveau).
Det er reelts set mere at nogle karakterer tæller enkelt og andre dobbelt end halvt og helt

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. juni 2005 af D@niel (Slettet)

Du har da lært at regne gennemsnit i folkeskolen... ;)


1 karakter af 8 = 8
½ karakter af 5 = 2,5


Gennemsnit = (8+2,5)/(1+½) = 7

Svar #3
11. juni 2005 af Katrine Skov (Slettet)

ok.. så de bliver altså kun stående som årskarakter.. men hvordan udregner jeg karakteren, når der er 3 fag (idræt, billedkunst, musik) som tæller halvt? Det er jeg ikke helt med på..

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. juni 2005 af frodo (Slettet)

sproglig:
https://home.eg-gym.dk/scripts/elever/karakter/bevis/sprbevis.asp
matematisk:
https://home.eg-gym.dk/scripts/elever/karakter/bevis/matbevis.asp

Så skal du ikke tænke så meget over det

Svar #5
11. juni 2005 af Katrine Skov (Slettet)

ok.. tak for hjælpen.. :-) Har forstået det nu...

Skriv et svar til: Hvad vil det sige at karakteren tæller halvt..?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.