Matematik

HJÆÆÆÆÆLP :(

16. december 2011 af S123S (Slettet)

Det er virkelig svært, men er det bare mig eller har den her ligning ikke en løsning? 

Håber at der nogler der kan hjælpe mig:)

 

(Andengradsfunktioner hvor b = 0 eller c = 0)

1. Lad f(x) = 4x2 ?? 100. Bestem rødderne for f uden at bruge nulpunktsformlerne. Vink: Løs
ligningen 4x2 ?? 100 = 0 ved at isolere x2.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2011 af Krabasken (Slettet)

4x2 = 100         Del med 4

x2 = 25

x = ± √25

x = ± 5


Svar #2
16. december 2011 af S123S (Slettet)

Er det svaret eller? har siddet med den her opgave i timevis ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2011 af Krabasken (Slettet)

Ja, hvis du med 4x2 ?? 100 mener 4x2 = 100, så er det svaret ;-)


Svar #4
16. december 2011 af S123S (Slettet)

oki :) taaak det var rigtigt sødt af dig.


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆÆLP :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.