Matematik
mat opg
06. september 2003 af
SP anonym (Slettet)
hej!!
kunne godt bruge lidt hjælp til denne opgave:
3x^2-12x+12 / 5x^2+12
opløs tæller og nævner i faktorer og forkort brøken
håber der er nogle som vil hjælpe..
kunne godt bruge lidt hjælp til denne opgave:
3x^2-12x+12 / 5x^2+12
opløs tæller og nævner i faktorer og forkort brøken
håber der er nogle som vil hjælpe..
Svar #1
06. september 2003 af SP anonym (Slettet)
Tæller:
3x^2-12x+12 = 3(x^2-4x+4) = 3(x-2)^2
Nævner:
Den kan ikke forkortes, så jeg tror du har skrevet opgaven forkert op?
3x^2-12x+12 = 3(x^2-4x+4) = 3(x-2)^2
Nævner:
Den kan ikke forkortes, så jeg tror du har skrevet opgaven forkert op?
Skriv et svar til: mat opg
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
