Matematik

Lommeregner Cdf kontra Pdf

02. januar 2012 af Fantasy (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg forstår ikke helt forskellen mellem, hvad jeg udregner f.eks. ved henholdsvis binomCdf(n,p,y) og binomPdf(n,p,y) kan nogen hjælpe mig ?

Jeg har en tilsvarende udfordring ved normCdf og normPdf, PoissCdf og PoissPdf samt tCdf og tPdf.


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. januar 2012 af Zalam (Slettet)

pdf = probability density function

cdf = cumulative distributional function.

cdf giver dig altså den kummulative sandsynlighed f.eks. hvis du vælger en binomialfordeling n = 5 giver den dig sandsynligheden for n = 0,1..., 5

 


Svar #2
02. januar 2012 af Fantasy (Slettet)

Takker mange gange for det hurtige svar !!


Skriv et svar til: Lommeregner Cdf kontra Pdf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.