Matematik

bestemmelse af grafers funktioner.

03. januar 2012 af Jfreden (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, ville lige høre om der var nogle som kunne bekræfte det som jeg havde lavet er korrekt.

Vedhæftet fil: 8.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt.


Svar #2
04. januar 2012 af Jfreden (Slettet)

tak du (igen)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2012 af mathon

evt. tilføjes

               dy/dx = 0
                                        y = k

               dy/dx = 2
                                        y = 2x + b

               dy/dx = 0,1·y
                                        y = Ce0,1x


 


Skriv et svar til: bestemmelse af grafers funktioner.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.