Dansk

Syntaktisk

05. januar 2012 af Tobias2011 (Slettet)

Derfor er jeg så rød.

Hvordan laver man syntaktisk analyse af den sætning

Mit but: er=verballed. jeg=subjekt. så rød= subjektsprædikat. Hvad er ''derfor''


Brugbart svar (4)

Svar #1
05. januar 2012 af studienord (Slettet)

Derfor = adverbiet 


Skriv et svar til: Syntaktisk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.