Tysk

Oversættelse

06. januar 2012 af Melika21 (Slettet)

Er der ikke lige nogen der gider, at kigge på min oversættelse? Det skal lige siges, at jeg ikke er specielt god til tysk!

Jeg hedder Hans : Ich heißt Hans
Hvad hedder du? : Was heißt du?
Hvor kommer du fra? : Von woher kommst du?
Jeg kommer fra Odense : Ich komme von Odense.
Hvor gammel er du? : Wie alt bist du?
Jeg er 13 år gammel : Ich bin 13 Jahr alt.
Hvor bor du? : Wo wohnst du?
Jeg bor (skriv din adresse) : Ich wohne in Skt. klemens, Østerdalen 9ef
Hvad er dine hobbys eller interesser? : Was ist deine Hobbys oder Interessen?
Mine interesser er (skriv dine interesser) : Mein interesse ist zu zeichen.
Hvem er i i din familie? Wer seid ihr in dein familie?
Jeg har en (skriv far, mor, søster, mormor osv.) Ich haben ein Vater, eine Mutter, ein Bruder und eine Zwillingsschwester.
Hvad laver dine forældre? Was machen deine Eltern?
Min mor er (skriv hendes job) Meine Mutter arbeitet in ein Pflegeheim.
Min far er (skriv hans job) Mein Vater ist Ingeniur.
Hvad er din livret? Was ist dein Lieblingsspeise?
Min livret er (skriv din livret) Mein Lieblingsspeise ist Lasagne und Pizza.


Svar #1
06. januar 2012 af Melika21 (Slettet)

Er der ikke nogen der gider hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. januar 2012 af Stygotius (Slettet)

Fede typer angiver fejl.

 

Jeg hedder Hans : Ich heißt Hans
Hvad hedder du? : Was heißt du?
Hvor kommer du fra? : Von woher kommst du?
Jeg kommer fra Odense : Ich komme von Odense.
Hvor gammel er du? : Wie alt bist du?
Jeg er 13 år gammel : Ich bin 13 Jahr alt.
Hvor bor du? : Wo wohnst du?
Jeg bor (skriv din adresse) : Ich wohne in Skt. klemens, Østerdalen 9ef
Hvad er dine hobbys eller interesser? : Was ist deine Hobbys oder Interessen?
Mine interesser er (skriv dine interesser) : Mein interesse ist zu zeichen.
Hvem er i i din familie? Wer seid ihr in dein familie?
Jeg har en (skriv far, mor, søster, mormor osv.) Ich haben ein Vater, eine Mutter, ein Bruder und eine Zwillingsschwester.
Hvad laver dine forældre? Was machen deine Eltern?
Min mor er (skriv hendes job) Meine Mutter arbeitet in ein Pflegeheim.
Min far er (skriv hans job) Mein Vater ist Ingeniur.
Hvad er din livret? Was ist dein Lieblingsspeise?
Min livret er (skriv din livret) Mein Lieblingsspeise ist Lasagne und Pizza.


Svar #3
08. januar 2012 af Melika21 (Slettet)

Tusind tak. Men hvordan skriver man så 'fra' på tysk? Er det 'aus'?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2012 af Stygotius (Slettet)

Hvis "fra" hentyder til det sted nogen stammer fra, bruger man "aus" på tysk.

"Er kommt von Berlin"   = Han kommer fra (= har lige været i) Berlin,

"Er kommt aus Berlin" = "Han kommer (= stammer fra) Berlin.


Svar #5
08. januar 2012 af Melika21 (Slettet)

Nårh, tak. Men hvad med sætningen: Hvor kommer du fra? Er det: Wo kommst du aus?


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. januar 2012 af help123 (Slettet)

"woher kommst du?" oder "wo kommst du her?"


Skriv et svar til: Oversættelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.