Matematik

cosinus og sinus

08. januar 2012 af Sema1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 1) cos(x) = - cos(x +pil)

 

2) sin(x) = - sin(x + pil)

 

vis og forklar ved enhedscirklen.

 

Hvordan gør man det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man tegner enhedscirklen og markerer punkterne svarende til retningsvinkel x og til retningsvinkel x+π , og så aflæser man punkternes koordinater.


Svar #2
08. januar 2012 af Sema1 (Slettet)

Problemet er kan stadigvæk ikke fatte enhedscirklen


Svar #3
08. januar 2012 af Sema1 (Slettet)

Ved ikke hvor man starter i enhedscirklen ?  Må man selv bestemme om det er til højre eller venstre=??


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Retningsvinkler regnes fra punktet (1;0) positivt modsat uret. Du skulle måske starte med at repetere afsnitte i din bog om enhedscirklen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. januar 2012 af SuneChr

Vedhæftet som en lille visuel hjælp.

Vedhæftet fil:SP SECC 0801122039.PNG

Skriv et svar til: cosinus og sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.