Matematik

mat hjælp !!!

16. januar 2012 af mubi (Slettet)

vi prøver igen.

udregn med formler.

 S = 2,4  P  minus 4,1 R

når P = 7 og R = 2

det skulle give 8, 6 i facit, men det kan jeg ikke få det til , er der nogen der kan hjælpe os


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er mere overskueligt at skrive

S = 2,4·P - 4,1·R

Indsæt de kendte værdier for P og R:

S = 2,4·7 - 4,1·2 = 16,8 - 8,2 = ...


Svar #2
16. januar 2012 af mubi (Slettet)

okay mange tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: mat hjælp !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.