Matematik

Stamfunktion

17. januar 2012 af cjmo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, hvordan er det nu, formlen for at finde stamfunktionen er?

xn+1, men der skal jo også stå et eller andet foran, ikke? 


På forhånd tak :)


Svar #2
17. januar 2012 af cjmo (Slettet)

Du har ikke en formel, vel?


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2012 af AskTheAfghan

(xn)' = n·xn-1

∫xn dx = (xn+1) / (n+1)


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. januar 2012 af peter lind

Jeg har masser af formler og i henvisningen er der angivet 10 hvoraf en kan bruges


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. januar 2012 af mathon

              ∫ xndx = 1/(n+1)·xn+1 + k


Svar #6
17. januar 2012 af cjmo (Slettet)

Tak :)


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.