Matematik

Algabra.

17. januar 2012 af nico8856 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Har problemer med 2 stykker.
 

-3*(+2x)=

 

16-5(3x+2)-(3-4x)2 =

 

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2012 af patrickbc (Slettet)

Er det en reducer opgave eller en ligning/uligning?


Svar #2
17. januar 2012 af nico8856 (Slettet)

Reducere.

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2012 af PeterValberg

1. Gang ind i parenteserne
2. hæv parenteserne (husk at ændre fortegn ved minusparenteser)
3. Reducér mest muligt

16-5(3x+2)-(3-4x)2 =
16-(15x+30)-(6-8x) =
16-15x-30-6+8x =
-7x-20

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Algabra.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.