Matematik

Hjælp-ligning!

18. januar 2012 af HjælpTakM (Slettet) - Niveau: 9. klasse

3x/5=15

x= ?

- Kan simpelthen ikke finde ud af denne ligning. Sætter meget stor pris hvis nogen af jer derude, eventuelt kommer med en udregning.

Tusinde tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Gang med 5/3 på hver side.


Brugbart svar (2)

Svar #2
18. januar 2012 af peter lind

Gang ligningen med 5 og divider den med 3


Brugbart svar (1)

Svar #3
18. januar 2012 af OptagetM (Slettet)

Som #2 også skriver
Gang først med 5 på hver side, og divider derefter med 3.
X=25


Skriv et svar til: Hjælp-ligning!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.